موزائیک پلیمری طرح پارکت, موزاییک پلیمری

موزاییک پلیمری طرح پارکت

یکی از کف پوش های بسیار پر استفاده و کاربردی در فضای درونی و بیرونی ساختمان ها، معابر شهری، پارک ها و پیاده  روها، موزاییک پلیمری می باشد. با پیشرفت تکنولوژی صنعت موزاییک نیز به مقدار بسیار زیادی پیشرفت کرده است و محصولات جدید با ویژگی های متفاوتی به بازار ارائه می شود. یک دسته از انواع موزاییک ها که بسیار پر فروش می باشند و از استقبال خوبی نیز برخوردار هستند، موزاییک پلیمری هستند.

البته خود موزاییک پلیمری نیز از نظر روش ساخت و همچنین طرح و مدل، بسیار متنوع می باشند. در این مطلب مجموعه پایا موزاییک به صورت تخصصی و خاص به موزاییک  پلیمری طرح پارکت می پردازد. اما در ابتدا تعریفی بر موزاییک پلیمری خواهیم داشت و با بیان ویژگی های این موزاییک ها، در مورد طرح پارکت آن نیز صحبت خواهیم کرد.

موزاییک پلیمری طرح پارکت

موزاییک پلیمری طرح پارکت

موزاییک پلیمری چیست؟

کف پوش های ساخته شده از سیمان و بتن را موزاییک می گویند. نوع پلیمری این موزاییک ها نیز، مطابق بر همان ویژگی های موزاییک سنتی است با این تفاوت که در فرآیند تولید و همچنین مواد اولیه، تفاوت هایی وجود دارد.

در واقع در کنار سیمان و بتن استفاده شده در موزاییک، از مواد پلیمری هم برای ساخت موزاییک های پلیمری استفاده می شود. ترکیبات پلیمری شامل بتن هایی خود متراکم شونده هستند که ویژگی های متفاوتی را به موزاییک اضافه می کنند. مواد پلیمری با ایجاد تبلور در دانه های سیمان، کمک می کند که ساختار بتن نهایی برای ساخت موزاییک منظم تر باشد. این نظم عاملی برای مقاومت و استحکام بیشتر موزاییک است.

اگر بخواهیم به بیان ساده این موضوع را بیان کنیم، باید اشاره کنیم که موزاییک پلیمری یک موزاییک پیشرفته است که دارای مزایا و معایبی متفاوت با موزاییک معمولی است.

فرآیند تولید موزاییک پلیمری

رسیدن به یک ساختار استاندارد و خاص در زمینه ترکیب مواد اولیه موزاییک پلیمری، از مواردی است که بین تولید  کنندگان متفاوت است. به همین خاطر محصول نهایی نیز تفاوت هایی خواهد داشت. اما به صورت کلی مواد اولیه برای ساخت موزاییک پلیمری شامل مواردی چون سنگ دانه، ماسه، سیمان، رزین سمنت پلاست، رنگ دانه و آب می باشد. این مواد بعد از ترکیب شدن وارد مسیر ساخت می شوند.

مسیر های ساخت موزاییک پلیمری هم بسته به فرآیند طراحی متفاوت است. اما در حالت کلی ترکیب مواد اولیه درون قالب هایی ریخته می شود که روی یک نقاله قرار دارند. این نقاله قالب ها را تحت ویبره قرار می دهد و باعث می شود به صورت یک دست و کاملا همگن دربیایند و هرگونه هوایی که درون آنها وجود دارد از ترکیب خارج شود. در نهایت مواد وارد کوره می شوند و به مدت یک شبانه روز درون آن باقی می مانند.

در اینجا موزاییک مورد نظر آماده است و می توانید از آن برای اجرا استفاده کنید.

فرآیند تولید موزاییک پلیمری

فرآیند تولید موزاییک پلیمری

ویژگی های موزاییک پلیمری

اما آیا این همه تغییر و ایجاد ترکیبی گران تر و متفاوت تر، نتیجه خاصی را به همراه دارد؟ در واقع جواب با بیان ویژگی های موزاییک پلیمری بدست می آید. این ویژگی ها که در زیر بیان می شود، به ما نشان می دهد که چقدر از نظر اجرا و عملکرد با موزاییک های معمولی متفاوت خواهند بود.

  • امکان رنگ پذیری بسیار گسترده در موزاییک پلیمری وجود دارد.
  • کیفیت و ماندگاری رنگ در موزاییک پلیمری نسبت به موزاییک معمولی چندین برابر است.
  • مقاومت به سایش برای این موزاییک ها متفاوت می باشد. برای همین خاطر در شرایط مختلف مثل پیاده روها استفاده می شود.
  • نور آفتاب، برف و باران به راحتی سطح آن را دچار تغییر نمی کند و رنگ آن را از بین نمی برند.
  • گسترده دمایی بسیار بیشتری را تحمل می کند. پس می توان از موزاییک پلیمری در محیط های گرم و همچنین شرایط آب و هوایی یخبندان استفاده کرد.
  • تنوع سایز موزاییک پلیمری بسیار گسترده می باشد و این تنوع ابعاد، امکان اجرا و نصب را راحت تر می کند.
  • بخاطر چسبندگی بسیار بالای که با بتن زیرین خود دارد، علاوه بر نصب راحت، ماندگاری طولانی تری هم ایجاد می شود و به راحتی دچار کنده شدن یا لقی نمی شد.
  • برای نصب آن نیاز به ملات خاصی نیست و از همین ملات سیمان معمولی استفاده می شود.
  • وزن موزاییک سبک است و حمل و نقل آن راحت می باشد.
  • نفوذ پذیری آب در این موزاییک ها بخاطر سطح همگن و یک پارچه بسیار کم می باشد.

چرا موزاییک پلیمری را انتخاب می کنیم؟

با توجه به ویژگی های بسیار زیادی که برای موزاییک پلیمری برشمردیم قیمت آن نسبت به سنگ و سایر نماها کمتر می باشد.  همچنین در مقایسه با سایر موزاییک ها نیز مقاومت بیشتری دارد و امکان ست کردن و استفاده از رنگ بندی های مختلف وجود دارد. تنوع آن بالاست و ماندگاری طرح و رنگ آن در برابر آفتاب و باران نسبت به موزاییک های معمولی بیشتر است. کارکردن و اجرای آن نیز شامل تخصص خاصی نمی باشد و افرادی که موزاییک معمولی را کار می کنند توانایی نصب موزاییک پلیمری را هم دارند.

چنین مواردی باعث می شود که افراد زیادی موزاییک پلیمری را انتخاب کنند و از استفاده آن لذت ببرند. از طرفی این نکته را یادتان نرود که سنگ ها در برابر باران های اسیدی دچار خوردگی می شوند و کیفیت سطحی خود را از دست می دهند که این باعث می شود علاوه بر قیمت بالای سنگ، عامل دیگری باشد که شما را به انتخاب موزاییک پلیمری مجاب کند.

معایب موزاییک پلیمری چیست؟

تنوع ویژگی های موزاییک پلیمری بسیار بالا بود، اما در مورد معایب آن فقط یک مورد وجود دارد که آن هم در مرحله تولید می باشد. جایی که شرکت سازنده باید دقت بسیار بالایی را برای ساخت موزاییک انجام دهد. به همین خاطر باید از شرکت های معتبر موزاییک پلیمری خود را خریداری کنید. در این زمینه کارشناسان مجموعه پایا موزاییک برای ارائه تمام مشاوره ها در کنار شما خواهند بود.

موزائیک پلیمری مدل جدید

موزائیک پلیمری مدل جدید

انواع موزاییک پلیمری از نظر طرح

اما بعد از دانستن و شناخت کافی که در زمینه موزاییک پلیمری، ویژگی ها و معایب آن بدست آوردیم، وقت آن است که با اشاره ای به انواع آن، موزاییک پلیمری طرح پارکت را هم توصیف کنیم. در حالت کلی موزاییک های پلیمری از نظر طرح در دسته بندی های زیر قرار می گیرند:

  • موزاییک پلیمری طرح قلوه ای و حصیری
  • موزاییک پلیمری طرح حصیری
  • موزاییک پلیمری طرح مروارید
  • موزاییک پلیمری طرح چوب
  • موزاییک پلیمری طرح پارکت
  • موزاییک پلیمری طرح چرمی همراه با حاشیه
  • موزاییک پلیمری طرح کوبیک
  • موزاییک پلیمری طرح گرونا
  • موزاییک پلیمری همراه با چمن کاری در بین آن
  • موزاییک پلیمری طرح خشتی و طنابی
موزائیک پلیمری مدل پارکت

موزائیک پلیمری مدل پارکت

این موارد از مهمترین و معروف ترین دسته بندی های موزاییک های پلیمری هستند. البته باید گفت که در کارگاه های تولیدی متفاوت، محصولات متفاوتی نیز ارائه می شود که با توجه به توان آن کارگاه و ترکیب  طرح هایی است که به کار می برند.

موزاییک پلیمری طرح پارکت

از آنجایی که برای رنگ بندی موزاییک های پلیمری و قالب رویی آنها دست تولید کننده باز می باشد، ساخت موزاییک های پلیمری با طرح پارکت و چوب نیز بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

علاقه مندان و مشتریان برای استفاده از موزاییک های پلیمری در محیط درونی ساختمان و کف سالن های نمایشگاهی، فروشگاهی، ویلاها و .. از موزاییک های پلیمری استفاده می کنند که هم قیمت مناسب تری نسبت به سنگ  دارند و هم اینکه تنوع رنگ و طرح خوبی دارند. از طرفی به دلیل سایش، حمل و نقل وسایل و تجهیزات درون سالن ها و مجموعه ها، استحکام بسیار مهم می باشد. چیزی که در موزاییک های پلیمری وجود دارد و رنگ آن تحت سایش و نور خورشید از بین نمی رود.

طرح های موزاییک پلیمری طرح پارکت

طرح های موزاییک پلیمری طرح پارکت

ابعاد موزاییک پلیمری طرح پارکت

از آنجایی که فرآیند تولید به صورت سفارشی نیز انجام می شود، می توان موزاییک پلیمری را در ابعاد مختلفی تولید کرد. اما اگر در حالت آماده و کلی بخواهیم بیان کنیم، کارگاه های تولید کننده موزاییک پلیمری طرح پارکت بیشتر آنها را با ابعاد 15 در 60 و 15 در 120 تولید می کنند. این ابعاد باعث می شود سرعت کار بسیار بالاتر باشد و میزان پرتی کمتری داشته باشید. چرا که در ابعاد مربعی مانند 60 در 60، میزان پرتی در اطراف بسیار زیاد می باشد.

موارد استفاده موزاییک پلیمری طرح پارکت

همانطور که از نام طرح این موزاییک مشخص است، بیشتر در جاهایی استفاده می شود که قبلا سفارش پارکت داده می شده است. یعنی هر جایی که امکان نصب پارکت وجود داشته باشد، مانند کف منازل مسکونی و آپارتمان ها، کف واحدهای تجاری، ویلاها، دفاتر کار، رستوران ها و کافی شاپ ها، مغازه ها، سالن های فروشگاهی و … قابل اجرا خواهد بود.

حتی تنوع و کارکرد موزاییک پلیمری طرح پارکت به مراتب نسبت به پارکت های معمول در بازار بسیار بیشتر است و استقبال بیشتری را هم به همراه داشته، چرا که استحکام موزاییک پلیمری بسیار زیاد است و مانند پارکت تحت تاثیر سایش رنگ و کیفیت خود را از دست نمی دهد.

موزاییک پلیمری طرح پارکت

موزاییک پلیمری طرح پارکت

سخن پایانی موزاییک پلیمری طرح پارکت

مجموعه پایا موزاییک در این مطلب سعی کرد تمام موارد مربوط به موزاییک های پلیمری را بیان کند تا با یک آشنایی اولیه، موزاییک پلیمری طرح پارکت را نیز به شما همراهان معرفی نماید.  هزینه اجرا و نصب این موزاییک نسبت به پارکت به صرفه تر و ارزان تر است.

همچنین عملکرد آن در شرایط دمایی متفاوت و موقعیت کارکردی گوناگون بسیار بهتر خواهد بود و طول عمر بیشتری دارد. کارشناسان مجموعه پایا موزاییک همواره در زمینه مشاوره و راهنمایی در کنار شما عزیزان خواهند بود تا با ارائه اطلاعات تکمیلی، کار شما را برای انتخاب راحت تر نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *